Deze winkel vereist dat JavaScript is ingeschakeld voor sommige functies om correct te werken.

Wij staan voor jou klaar!

Veelgestelde vragen

Wij maken het altijd goed, zodat jij weer kan lachen!
Neem direct contact op met ons via email: contact@sieradenstraatje.nl of per Whatsapp: 0615356702 en maak even een fotootje van je gebroken of gebarsten cutter, daar leren wij van!

Trouwens, ben je al enige tijd lekker bezig en heb je per ongeluk je cutter te warm gewassen en is deze vervormd of ben je er op gaan staan enzo? Wij sturen je zonder problemen een nieuwe toe bij je volgende bestelling, gewoon even aangeven in het opmerkingenveldje.

Het kan zo zijn dat PostNL wat vertraging heeft opgelopen. Dit is vaak het geval rond de feestdagen. Heb je na 5 werkdagen nog geen track & trace code ontvangen? Neem dan contact op met ons via email: contact@sieradenstraatje.nl en dan lossen wij het samen op zodat jij snel kunt genieten van je bestelling.

Heel soms accepteren we een custom aanvraag, maar meestal moeten we je helaas teleurstellen omdat het te druk is. Wat we wel fijn vinden is om je ideeën te ontvangen per e mail. Wie weet zitten ze bij de volgende cutter-launch! We zijn altijd op zoek naar inspiratie. 

Nee, we hebben helaas geen telefonische klantenservice en hebben vaak niet de tijd om de telefoon te beantwoorden*. Mailen naar contact@sieradenstraatje.nl is de beste optie voor contact. Rianne, onze VA beantwoordt mail binnen 24 uur. *Mocht je echt een spoedje hebben en toch iemand willen spreken, bel ons dan op 0615356702 of laat een voice bericht achter

Zodra wij de pakjes inpakken en een naadje opmerken  schuren we het handmatig weg. Het komt wel eens voor dat er toch nog een naadje zichtbaar is. Dit kan je makkelijk wegschuren met korrel 320 schuurpapier. Vouw er een klein staafje van en schuren maar. In no-time is je naadje weg. naadloos printen bestaat helaas (nog) niet.

Ja, als je pakketje nog niet verstuurd is kan je bijbestellen. Zet je bestelling dan op de verzendmethode ‘ophalen in almere’ en geef in het opmerkingenveldje duidelijk aan bij welke bestelling het hoort.

Laat een vraag of suggestie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Ons kantoor is gevestigd aan de Zandzuigerstraat 108, 1333 HD in Almere