Deze winkel vereist dat JavaScript is ingeschakeld voor sommige functies om correct te werken.

Onderneemsters vertellen hun verhaal: Savy Jewellery

Onderneemsters vertellen hun verhaal: Savy Jewellery

Sieradenstraatje heeft een aantal onderneemsters uitgenodigd hun eigen succes-verhaal te vertellen. In deze blog ontmoeten we Avya, eigenaresse van Savy Jewellery

Hoi, super leuk dat jij een stukje wil schrijven voor onze blog post! Vertel eens wat meer over jezelf

Ik ben Avya en woon samen met mijn vriend en onze kat in Tilburg. In het dagelijkse leven werk ik als User Experience Designer voor een grote verzekeraar. Het is een creatief beroep maar voornamelijk digitaal

Wat een leuke job! En daarnaast verkoop je ook oorbellen van polymeerklei, hoe is dat ontstaan?

Zelf heb ik een grote bos met krullen en kleine oorbellen zie je dan gewoon niet. Ik droeg altijd al grote oorbellen maar nooit iets wat ik de hele dag in kon ivm pijnlijke oren. En ik kon blijven shoppen want ik match graag met mijn outfits. Toen kwam ik op insta een bedrijf met oorbellen tegen waar ik ook iets heb besteld . Toen in ze binnen kreeg dacht ik, dit kan ik zelf denk ik ook wel. En nu kan ik onbeperkt blijven matchen met m'n outfits 😜

Tijdens COVID moesten we gaan thuiswerken en dat scheelde me 1.5uur enkele reis reizen elke dag. Ik ben gaan knutselen en mensen gingen interesse tonen. Toen dacht ik, ik kan wel 1000 oorbellen voor mezelf maken maar veel leuker is om andere dames hier ook blij mee te maken. Zo kan ik en creatief bezig zijn en iets doen zonder beeldscherm. 

 

Wat een heerlijk verhaal! Ben je onderweg nog valkuilen tegengekomen?

Valkuilen heb je zeker, je bent absoluut niet de enige die oorbellen van klei maakt en het is erg belangrijk je te blijven onderscheiden en een kwalitatief goed product te leveren. Het blijft een handgemaakt product dus er kan altijd iets kapot gaan, maar wat ik belangrijk vind is om altijd een goede service te blijven leveren. Dat maakt vaak dat mensen bij jou kopen ipv bij een ander. Ze kopen niet alleen jouw product maar ze kopen ook bij jou als mens

Is jouw bedrijf jouw hoofd- of tweede beroep?

Mijn oorbellen bedrijf is mijn tweede beroep maar zo voelt het niet. Ik stop er ontzettend veel tijd en liefde in en probeer het echt zo professioneel mogelijk aan te pakken. Daarnaast vind ik het ondernemen ook gewoon echt heel leuk dus probeer ook elke keer weer nieuwe dingen uit. Bijvoorbeeld photoshoots, marktjes, of nieuwe soort klanten zoeken

 

 

En nu ben ik best benieuwd hoeveel jij per maand verkoopt, wil je dat delen? en misschien kan je ook wat vertellen over jouw 'klant' 

Per maand verkoop ik ongeveer tussen de 30 en 40 paar oorbellen, veel aan terugkerende klanten dus dat is ontzettend leuk. Je bouwt echt een klantenbestand op. Mijn klant is heel wisselend, het zijn veel dames van 50+ die heel erg bezig zijn met mode, matchende oorbellen met outfits, maar ook wel jongere dames die bijvoorbeeld iets zoeken voor bij een  speciale gelegenheid zoals een trouwerij

Enne, wat vind jij van Sieradenstraatje? :)

Met Sieradenstraatje ben ik erg blij, ze hebben veel keus en doordat ze ook custom cutters maken bieden ze mij de mogelijkheid ook weer uniek te kunnen zijn in de markt met dingen

Super bedankt voor je inspirerende verhaal Avya! Heb je nog een mooie tip voor ons?

Als tip wil ik meegeven dat je vooral heel veel plezier moet hebben in wat je doet. En ga niet bij de pakken neer zitten als je een keer wat minder verkoopt. Ook dat hoort erbij, de mensen die stoppen halen het sowieso niet! Dus lekker genieten en dingen blijven uitproberen. Vooral niet nadoen maar je eigen creativiteit erin gooien. Juist dat houdt het leuk

Website: Savy Jewellery 

Instagram: Savy Jewellery

 

 

 

 

Laat een reactie achter